További szolgáltatásaink

Projektgenerálás

Depositphotos_10105145_original

Projektgenerálási tevékenységünk keretében a Megrendelő elképzelései és a rendelkezésünkre álló információk alapján fejlesztési tervet készítünk. Meghatározzuk a lehetséges projektcélokat, majd összegyűjtjük a lehetséges projektalternatívákat. A pénzügyi, jogi, szervezeti lehetőségek figyelembevételével javaslatot teszünk a projektkoncepcióra.

Elemzések, értékelések, hatásvizsgálatok

Two adult education students studying together in class.

A szolgáltatás keretein belül adott szervezetre, illetve a szervezet által meghatározott szakmai tartalomra vonatkozóan a megrendelő igényeihez igazodó elemzések elkészítését vállaljuk. Az adatgyűjtést követően megtörténik a kinyert adatok rendszerezése, vizsgálata, összefüggések feltárása, a legújabb elemzési módszertan alkalmazásával. Az információ-gyűjtést, elemzést követően értékeléseket végzünk, majd a döntési helyzetek megalapozáshoz elkészítjük a legnagyobb hasznossággal bíró hatásvizsgálatokat.

Projektmenedzsment

projekt

Annak érdekében, hogy Megrendelőink pályázata sikeres projektté fejlődjön, a projekt teljes ideje alatt biztosítjuk a szükséges és az előírásoknak megfelelő monitoring tevékenységet. A projekt lebonyolítása során ellátjuk többek között a menedzsment és pénzügyi tanácsadást, az előrehaladási jelentések és kifizetési kérelmek elkészítését, kapcsolattartást a megvalósítást koordináló intézményekkel, a projektzárás lebonyolítását és a lezárult fejlesztések utánkövetését is.

Disszemináció és marketing

marketing

A pályázatokhoz kapcsolódó projektkommunikációs tevékenységünket úgy végezzük, hogy teljesítsük az ún. arculati kézikönyv minden előírását, így: megszervezzük és lebonyolítjuk a projekt nyitó és záró rendezvényét, a sajtótájékoztatókat, elkészítjük az emlékeztető és hirdető táblákat, biztosítjuk a kötelező média megjelenéseket, megtervezzük és elkészítjük a szükséges vizuális és arculati elemeket is.

HR-tanácsadás – szervezetfejlesztés

szolgaltatas

Hatékony, egyedi igényekre szabott HR támogatást nyújtunk partnereink szervezetének fejlesztéséhez. Tevékenységünk keretében felmérjük a Megrendelő jelenlegi működési módját, egyeztetjük a megkívánt új működési módról alkotott elképzeléseket, javaslatot teszünk a változás menedzselésének módjára és közreműködünk annak lebonyolításában.
Szolgáltatásaink:
szervezeti diagnózis; stratégiai tervezés; hatékonyság növelés; csapatépítés, stábépítés; problémamegoldás, konfliktuskezelés; menedzsment tanácsadás,
tréning- és oktatási programok fejlesztése egyedi igények szerint; tréningek tartása; kompetenciafejlesztő komplex programok tervezése és megvalósítása; mentorálás, coaching; szupervízió.
Referenciák:
– SZÉPHŐ Zrt.,
– Veszprém Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala,
– Hotel Golf Kft.,
– Eszterházy Károly Főiskola,
– Hotel Wine Kft.
</a

Innovációs szolgáltatások

engineer drawing main hole sanitary diagram on virtual board

Innovációs szolgáltatásunk keretében ügyfeleinket segítjük tudományos, technológiai, üzleti és egyéb, vonatkozó ismeretek és szakértelem megszerzésében, összesítésében, megosztásában és felhasználásában új, módosított vagy javított termékek, eljárások vagy szolgáltatások terveinek és szabályainak létrehozása vagy megtervezése céljából.