Bemutatkozás

A 2000-ben alakult, humán területen immár 20 éve működő vállalkozásunk elsősorban felnőttképzéssel, innovációs fejlesztésekkel, tartalom- és szervezetfejlesztéssel, illetve üzleti tanácsadással foglalkozik. Partnereinket mindezek mellett segítjük a források felkutatásában is, hiszen munkatársaink a releváns pályázati lehetőségeket jól ismerő és a projektgenerálás folyamatában is jártas szakemberek.

Vállalkozásunk a 2001. évi CI. törvény szerint akkreditált, majd felnőttképzésről szóló 2013. LXXVII. törvénynek megfelelően 2014-től engedéllyel rendelkező felnőttképzési intézmény. ISO 9001:2015 (MSZ EN ISO 9001:2015) szerint vagyunk tanúsítva, a tanúsítási okirat száma: QMS 1030/20.

Tevékenységünk középpontjában mindig a partnerközpontúság és a képzések kiemelkedő színvonalú lebonyolítása áll, mint az eddigi több, mint 1500 lezajlott képzés, és a több, mint 24000 elégedett résztvevő.

Kínálatunkban számos engedélyezett képzés, és pedagógus-továbbképzés szerepel, valamint minősített egészségügyi- és szociális képzéseket is szervezünk.

Engedélyezett képzések – tréningek

A képzési kínálatunkat folyamatosan bővítjük oktatóink észrevétele és tapasztalata, illetve ügyfeleink igényei alapján.

Engedélyezett képzéseink tématerületei is évről évre bővülnek (általános személyiségfejlesztés ∎ atipikus foglalkoztatás ∎ csapatépítés ∎ hatékonyságnövelés ∎ informatikai/digitális készségfejlesztés ∎ kommunikációs készségfejlesztés ∎ munkavállalói készségfejlesztés ∎ munkaerőpiaci kompetenciafejlesztés ∎ nők a családban és a munkahelyen ∎ önkéntesség ∎ uniós irányelvek ∎ vezetők készségfejlesztése) ∎ vállalatszervezés és – irányítás ∎ vízellátási ismeretek, jelenleg 109 a Fktv. szerinti „D képzési körbe” sorolható képzési programmal rendelkezünk

Akkreditált pedagógus-továbbképzések

A különböző témákat – területeket (projektpedagógia és egyéb pedagógiai módszerek ∎ érzelmi intelligencia ∎ tehetséggondozás ∎ óvodai nevelés ∎ ön és társismeret ∎ konfliktuskezelés ∎ kommunikáció ∎ mindennapi mozgás ∎ környezettudatosságra nevelés ∎ pénzügyi ismeretek ∎ digitális kompetenciák) lefedő akkreditált pedagógus-továbbképzéseink gyakorlatorientáltak. Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a meglévő gyakorlati-, módszertani tapasztalatokból kiindulva, a pedagógusok nap mint nap végzett munkáját fejlesszük tovább szakmai inspirációval, új módszerekkel, friss pedagógiai szemlélettel.

Cégünk Budapesten, Miskolcon, valamint Szombathelyen működtet irodát.

Miért érdemes minket választania?

Projektmenedzsment munkánk keretében a megrendelő uniós forrásból megvalósítandó projektjének minden tevékenységét elvégezzük, a szükségletek feltárásától a fejlesztendő területek meghatározásán, és kiválasztásán át, egészen a szakmai és pénzügyi előrehaladás dokumentálásáig. Ezen kívül versenyeztetések, és közbeszerzések lebonyolításában is részt veszünk.

Jelen vagyunk a felnőttképzés piacán is. Intézményi- és programakkreditációnk lehetővé teszi különböző felnőttképzési programok szervezését és lebonyolítását.

Üzleti tanácsadás keretében üzleti folyamatok elemzését, vizsgálatát illetve egyes szektorok, projektek önálló vezetését, átalakítását is vállaljuk.

Kommunikációs és marketing tanácsadási tevékenységünk keretén belül cégek és szervezetek PR, illetve marketing/kommunikációs stratégiájának kialakításában és végrehajtásában is részt veszünk. Nagy tapasztalattal rendelkezünk továbbá disszeminációs és marketing tevékenységek ellátásában.

Feladatot vállalunk az értékesítési folyamatok és minőségbiztosítási rendszerek kidolgozásában, ellenőrzésében és fejlesztésében is.

 

Munkatársaink

Boross Gábor
Dézsi Réka
Ferenc István
Garabits-Szatmáry Edina
Gyarmathy Andrea
Horváth Péter Áron
Jobbágy Gábor
Kapus Eszter
Katona Krisztina
Kemény Norbert
Papp Gábor
Rácz Zsolt
Révai András
Szalka Krisztina
Takács Vivien
Rövid-Teiner Annamária
Zsuffa Ákos